Yayla Mahallesine Parke Yapılacak Yollar İncelendi

Belediye Başkanımız Tancan Barcin Yayla Mahallesi sakinlerimizin talepleri üzerine parke yol yapımına karar verdiğimiz yolu inceleyerek Fen işlerine gerekli talimatları verdi. Söz verdiğimiz gibi daha güzel ve yaşanabilir Manyas için çalışmaya devam ediyoruz.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: bitki, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: ağaç, açık hava ve doğa