Mimar Sinan Pasajımızda Bulunan Karate Salonumuzun Genişletme ve Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Mimar Sinan Pasajımızda bulunan Karate Salonumuzun genişletme ve yenileme çalışmaları tamamlandı.
Karate takımımızı idmanları sırasında ziyaret eden Belediye Başkanımız Tancan Barcin geçtiğimiz hafta Karate İl Birincilikleri müsabakalarında kazandıkları başarılardan dolayı sporcularımızı ve antrenörümüz Cenk Dere’yi tebrik etti.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 16 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar