Manyasımıza Kazandırdığımız Düğün ve Toplantı Salonumuzun Açılışını Yaptık

Manyas’ımızın önemli eksikliklerinden olan düğün ve toplantı salonumuzu tamamlayarak siz değerli halkımızın hizmetine sunuyoruz.
Bu kalıcı eserin Manyas’a kazandırılmasında emeği geçen kardeş belediyelerimiz Beylikdüzü Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Ekrem İMAMOĞLU’na
Nilüfer Belediyesine ve Belediye Başkanı Mustafa BOZBEY’e
Bandırma Belediyesine ve Belediye Başkanı Dursun MİRZA’ya
Hemşerimiz BİLFEN Okulları Kurucusu Osman ÖZTÜRK’e
Aynı zamanda açılışımızda yanımızda olan Balıkesir Milletvekilimiz Fikret ŞAHİN’e, Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan SARI’ya, 26 Dönem CHP Balıkesir Milletvekili Sayın Mehmet TÜM ve Namık HAVUTÇA’ya
Son olarakta yapım da emeği geçen belediyemiz personeline çok teşekkürler.
Manyas’ımıza hayırlı uğurlu olsun.

Lafla değil icraatlarımızla kendimizi kanıtladık ve kanıtlıyoruz.