MANYAS SÜT ÜRÜNLERİ FESTİVAL PROGRAMI BELLİ OLDU

MANYAS SÜT ÜRÜNLERİ FESTİVAL PROGRAMI BELLİ OLDU

Belediyemizce, her yıl 14 Eylül Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Manyas Süt Ürünleri Festivalimizin programı belli oldu.
Manyas’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümünü her yıl olduğu gibi bu “Manyas Süt Ürünleri Festivali” ile kutlayacak. Belediyemizce 14 ve 15 Eylül tarihlerinde organize edilecek festivalin programı belli oldu. Bu kapsamda 14 Eylül 2019 Cumartesi günü Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak olan festival saat 14:00’da Çocuk Şenliği ile devam edecek. 20:00’da Hükümet Caddesi Polis Lojmanlarının önünden bando eşliğinde başlayacak olan Fener Alayı’nın ardından saat 21.00’da Aydilge ve Kolpa konserleri ile devam edecek. 15 Eylül Pazar Günü ise Hayvan Pazarı’nda saat 12:00’da düzenlenecek olan panelin ardından saat 14.00’da Ödüllü Damızlık Hayvan yarışması ile sona erecek.

FESTİVAL PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ