Başkanımız Tancan BARCİN’İN 1 Eylül Dünya Barış Günü Mesajı

MANYAS BELEDİYESİ 1 EYLÜL BASIN BÜLTENİ

Manyas Belediye Başkanı Tancan BARCİN “1 Eylül Dünya Barış Günü” sebebiyle basın açıklamasında bulundu. Barcin yaptığı açıklamada;
“Yeryüzünde tüm insanlığın kullanması gereken ortak dil; barış ve iyilik dilidir. Günümüzde dünyayı kardeşliğe davet eden bu dile her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Uygarlıkların her alanda kendini geliştirebileceği tek ortam huzur ve refah ortamıdır. Böyle bir ortam yalnızca barışla sağlanabilir. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış Dünyada Barış” sözünden hareketle dün olduğu gibi, bugün de, yarın da barıştan yana olmak insanlık adına yapılması gereken en önemli görevdir.
Bu duygu ve düşüncelerle acının, savaş ve şiddet politikalarının son bulduğu, yıkımların, acıların ve gözyaşlarının yerini huzur, mutluluk ve kardeşliğin aldığı bir dünya özlemiyle tüm insanların 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutlar, güzel yarınlar dilerim.” Dedi.