Eskiçatal Mahallemizde Devam Eden Kanal Temizliği ve Haydar Mahallemizde Devam Eden Yol Çalışmaları İncelendi

Belediye Başkanımız Tancan Barcin, Eskiçatal ve Haydar Mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldi. Eskiçatal Mahallemizde devam eden kanal temizliği ve Haydar Mahallemizde sürmekte olan yol çalışmaları yerinde inceleyerek konu hakkında bilgi aldı. Söz verdiğimiz gibi daha güzel ve yaşanabilir Manyas için lafla değil icraatlarımızla işimizin başındayız.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava