Düğün Salonu ve Toplantı Salonu Çalışmaları Devam Ediyor

İhalesini yaparak geçtiğimiz hafta sözleşmesini imzalamış olduğumuz Düğün Salonu ve Toplantı salonunu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Belediye Başkanımız Tancan Barcin çalışmaları yerinde inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi. Söz verdiğimiz gibi daha güzel ve yaşanabilir Manyas için lafla değil icraatlarımızla işimizin başındayız.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

Otomatik alternatif metin yok.