Çamlı Mahallemizde Yapımına Başlanacak Yollar Hakkında Talimat Verildi

Belediye Başkanımız Tancan Barcin bugün Çamlı Mahallemizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet etti. Ardından mahallemizde yapımına başlanılacak yollar hakkında fen işlerimize gerekli talimatlar verildi. Söz verdiğimiz gibi daha güzel ve yaşanabilir Manyas için lafla değil icraatlarımızla işimizin başındayız.

Görüntünün olası içeriği: çim, gökyüzü, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: ev, ağaç, gökyüzü, bitki, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar