BELEDİYE BAŞKANIMIZ TANCAN BARCİN EŞEN MAHALLE SAKİNLERİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Tancan BARCİN Eşen Mahallemizde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Ardından vatandaşlarımızla bir araya gelerek öneri ve isteklerini dinledi. Söz verdiğimiz gibi daha güzel ve yaşanabilir Manyas için lafla değil icraatlarımızla ön plandayız.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava