BELEDİYE BAŞKANIMIZ TANCAN BARCİN ÇAMLI MAHALLEMİZDE BİTEN YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Tancan BARCİN Camlı Mahallemizde biten eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. Söz verdiğimiz gibi daha güzel ve yaşanabilir Manyas için lafla değil icraatlarımızla ön plandayız.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık hava