BAŞKANIMIZ TANCAN BARCİN’İN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Tancan BARCİN, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Barcin, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Milletçe rahmet ve bereket ayı olan bir Ramazan ayının daha sonuna gelerek Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bayramlarımız, hepimiz için büyük anlamlar ifade etmektedir. Bu sebeple taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalıdır. Özellikle bu özel günlerde bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalı, sıkıntı içinde olan herkese ulaşarak kimsesizlere el uzatmalı, sevinçle birlikte acıları da paylaşabilmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarken, bayramın milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

Vet. Hek. Tancan BARCİN
Manyas Belediye Başkan