BAŞKANIMIZ TANCAN BARCİN’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Tancan BARCİN, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Barcin, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı, insanlarımızın birbirlerini sevgiyle ve sevinçle kucakladığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu, akrabalık bağlarının güçlendiği bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğu içindeyiz.

Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bayramlarımız, toplumda karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren özel günlerdir. Özellikle bu özel günlerde bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalı, sıkıntı içinde olan herkese ulaşarak kimsesizlere el uzatmalı, sevinçle birlikte acıları da paylaşabilmeliyiz.

Birlikte bir bayramı daha yaşayacak olmanın mutluluğunu yaşarken,  Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, Türk İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum

Vet. Hek. Tancan BARCİN
Manyas Belediye Başkanı