BAŞKANIMIZ TANCAN BARCİN’İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKANIMIZ TANCAN BARCİN’İN

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Tancan BARCİN, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Barcin, mesajında şu görüşlere yer verdi:

Bugün, Türk milletinin bağımsızlık uğruna verdiği büyük mücadelenin zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıldönümünü kutlamanın gururu ve sevinci içerisindeyiz. Ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlık inancıyla verdiği bu mücadele, tarihin sayfalarına altın harflerle yazılan büyük bir zaferdir.

Bizler her zaman olduğu gibi bugün de ülkemizin varlığını, birliğini, beraberliğini tehdit eden her saldırıya birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışıyor, belirlenmiş olan hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zaferi’nin 97. Yılında başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle anıyor Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Vet. Hek. Tancan BARCİN
Manyas Belediye Başkanı