Başkanımız Tancan BARCİN’in 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Başkanımız Tancan BARCİN, İşçi Bayramı’nın dostluk, dayanışma ve bayram havasında geçmesi temennisi içerisinde yazılı kutlama tebriği yayınladı.

“1 Mayıs İşçi Bayramı’nın, adında da ifade edildiği gibi bayram havasında kutlanarak, toplumsal barışa, insanlar arasındaki işbirliği ve iş bölümüne dayalı sosyal dayanışmanın geliştirilmesine fırsat ve vesile olmasını diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi ülkemizin bugünlere gelmesinde emekçilerimizin alın teri ve emeği büyüktür.  Bugüne kadar emekle harmanlanmış bu ülke, bugünden yarınlara yine en büyük sermaye olan emekle taşınacaktır. Emeğiyle hayatını kazanan ve alın terini ortaya koyarak üreten, ürettikleriyle ülkemizin kalkınmasına büyük katkılar sağlayan işçi ve emekçilerimizin sosyal ve ekonomik hayatımıza kattığı değerler yadsınamaz. Şunu belirtmek isterim ki bizler sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman onların yanındayız.

Biz  Manyas Belediyesi olarak işçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Emekçilerimizin mücadele, birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs’ın anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında kutlanmasını dileyerek başta belediye işçi, memur ve emekçilerimiz olmak üzere bütün halkımızın emek ve dayanışma gününü kutluyorum.”