Antalya’da Düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda Manyas Süt Birliği’nin Manyas Kelle Peyniri ve Yoğurdu Tanıtıldı

Antalya’da düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda Manyas Süt Birliği’nin açmış olduğu Manyas Kelle Peyniri ve Manyas Yoğurdunun tanıtıldığı standımızdaki yerimizi aldık. İlçemizin Süt ve Süt Ürünlerinde bir marka olabilmesi için atılmış güzel bir adım emeği geçen herkese teşekkürler.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar

Otomatik alternatif metin yok.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar