8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kısır Gecesi

Belediye Başkanımız Tancan Barcin “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” vesilesi ile Belediye Başkanlığınca Manyas Anadolu Lisesi Salonunda düzenlenen Kısır Gecesinde kadınlarımızla bir araya geldi.
Belediye Başkanımız kısa konuşması sonrasında katılımcıların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutlayarak iyi eğlenceler diledi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, kalabalık ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, sahnedeki insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, kalabalık ve iç mekan